Tanis Food Tec ontwerpt, produceert en levert hoogwaardige machines en procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp en de assemblage van continue beluchtingsmachines, roer- en mengtanks, poeder- en vloeistof mengers en doseersystemen alsmede de besturing daarvan. Tanis Food Tec is een groeiende, internationaal georiënteerde onderneming, gevestigd in Lelystad. Het bedrijf werkt project gericht en 95% is export. Het aantal medewerders groeit enorm met behoud van de positieve en informele sfeer. De basis van Tanis Food Tec is proceskennis, processing en besturing van installaties van industriële bakkerijen en zoetwaren bedrijven. 'EHEDGE' en design volgens de laatste technieken en innovatieve oplossingen zijn twee belangrijke uitgangspunten bij TFT installaties.

Medewerkers aan het woord David Kamp

Wat is je functie bij TFT?

“Binnen Tanis Food Tec mag ik de functie Tekenaar/Constructeur vervullen.”

Hoe ziet jouw dag eruit bij TFT?

“Mijn dag is altijd erg afwisselend en uitdagend door de variëteit aan projecten. Iedereen krijgt zijn eigen project toegewezen en is daar meestal meerdere weken mee bezig. Hierdoor is er de ruimte om zelf de tijd in te plannen. Grotere projecten worden verdeeld en kleinere klusjes worden gedaan door wie er tijd voor heeft. In de pauzes zitten we gezellig met zijn allen in de kantine, of loop ik een rondje door de productiehal om de mooie installaties te bewonderen.”

Hoe ziet jouw afdeling eruit?

“De ontwerpafdeling bestaat uit 7 tekenaars, 1 documentalist en de hoofd-tekenkamer.
Het is altijd erg gezellig en de sfeer is erg goed. Doordat de één meer ervaren is dan de ander, en de ander juist door jonger te zijn, weer vernieuwende ideeën heeft, vullen we elkaar allemaal goed aan”

Waar sta jij over 3 jaar?

“Over 3 jaar zie ik mijzelf nog steeds bij Tanis Food Tec werken. Met een hoop meer ervaring, kennis en kunde in de machinebouw, voedingsmiddelenindustrie en hygiënisch ontwerpen. De machines zullen nog mooier zijn en het team nog sterker.”

Waarom werken bij TFT?

Tanis Food Tec is vooruitstrevende en innovatieve speler op de wereldmarkt. De groei in de afgelopen paar jaar laat zien dat er steeds meer vraag is naar de machines. Door het toenemen van het aantal klanten en daarmee projecten, zijn er elke dag weer volop uitdagingen. Dit maakt dat er genoeg kansen en mogelijkheden zijn om jezelf als persoon te ontwikkelen. De sfeer is altijd erg gemoedelijk, iedereen kent elkaar en doet ook moeite om elkaar te leren kennen. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x