Tanis Food Tec ontwerpt, produceert en levert hoogwaardige machines en procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp en de assemblage van continue beluchtingsmachines, roer- en mengtanks, poeder- en vloeistof mengers en doseersystemen alsmede de besturing daarvan. Tanis Food Tec is een groeiende, internationaal georiënteerde onderneming, gevestigd in Lelystad. Het bedrijf werkt project gericht en 95% is export. Het aantal medewerders groeit enorm met behoud van de positieve en informele sfeer. De basis van Tanis Food Tec is proceskennis, processing en besturing van installaties van industriële bakkerijen en zoetwaren bedrijven. 'EHEDGE' en design volgens de laatste technieken en innovatieve oplossingen zijn twee belangrijke uitgangspunten bij TFT installaties.

Medewerkers aan het woord Esmee Veen

Wat is je functie bij TFT?

“ik ben verantwoordelijk voor alle Marketing en Communicatie binnen Tanis Food Tec."

Hoelang werk je al bij TFT?

" Ik ben in OKtober 2016 in dienst gekomen bij TFT"

Hoe ziet jouw dag eruit bij TFT?

"Nadat ik er ongeveer al een halve ochtend heb opzitten als ik fris en fruit en vol energie bij TFT binnenkom begint de werkdag met een kopje koffie en een scheutje melk ;-) Mijn dagen zijn erg afwisselend van een dag achter de PC tot afspraken buiten de deur, of een hele week op de beurs. Geen dag is hetzelfde, dat past goed bij mij!l."

Hoe ziet jouw afdeling eruit?

“De Marketing en Communicatie ligt in mijn handen maar natuurlijk in nauwe samenwerking met de afdeling Sales. Ik deel mijn kantoor met 2 Sales collega's, wat er gezellig is, zo hoor je nog eens leuke verhalen;

 

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x