Tanis Food Tec ontwerpt, produceert en levert hoogwaardige machines en procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp en de assemblage van continue beluchtingsmachines, roer- en mengtanks, poeder- en vloeistof mengers en doseersystemen alsmede de besturing daarvan. Tanis Food Tec is een groeiende, internationaal georiënteerde onderneming, gevestigd in Lelystad. Het bedrijf werkt project gericht en 95% is export. Het aantal medewerders groeit enorm met behoud van de positieve en informele sfeer. De basis van Tanis Food Tec is proceskennis, processing en besturing van installaties van industriële bakkerijen en zoetwaren bedrijven. 'EHEDGE' en design volgens de laatste technieken en innovatieve oplossingen zijn twee belangrijke uitgangspunten bij TFT installaties.

Medewerkers aan het woord Guido Jansen

Wat is je functie bij TFT?

“Ik ben meewerkend voorman in de productie”

Hoe ziet jouw dag eruit bij TFT?

“Na een goede bak koffie en een praatje, bespreek ik het werk met de monteurs en zorg ik er voor dat iedereen aan het werk kan. Gedurende de dag blijf ik de monteurs ondersteunen met bv tekeningen, en materialen zodat zij door kunnen bouwen. Daarnaast moeten ook toekomstige projecten voorbereid worden. Is er ruimte in de werkplaats, hebben we genoeg mensen, zijn alle onderdelen besteld?”

Hoe ziet je afdeling eruit?

De afdeling Productie wordt bemand door een groep enthousiaste monteurs die onder begeleiding van een voorman en de productiechef zorgen voor de bouw van de machines.

Waar sta jij over 3 jaar?

“Over drie jaar wil ik een betere voorman zijn met een team enthousiaste monteurs, in een mooie werkplaats.”

Waarom werken bij TFT?

“Goede sfeer, gezellige collega’s en een leuke uitdaging in het werk. Als je zelf initiatief toont, bouw je vrij snel zelfstandig een machine van begin tot eind.”

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x