Online marketeer

Online marketing specialisten opgelet! Wij zijn op zoek naar een Online/content Marketeer die ons de weg kan wijzen op het gebied van online marketing. Heb jij ervaring met online marketing, ben jij creatief en streef jij er naar om onze online kanalen naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als Online/content Marketeer bij Tanis Food Tec en Orangeworks krijg je de kans om jou creativiteit in te zetten en ons vindbaarder te maken!

Dit zijn jouw uitdagingen

Als online marketeer heb jij al ervaring met SEO, Google Ads- en social media campagnes! Je wordt verantwoordelijk voor diverse online marketing kanalen van Tanis Food Tec en Orangeworks. Het doel wordt het opbouwen van een Customer Journey, het creëren van meerdere contactmomenten. Jij hebt de juiste kennis van trends op het gebied van online marketing en weet deze toe te passen in de praktijk. Je weet hierbij onze online kanalen naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast zal jij je bezig houden met het creëren van content voor onze website. Een uitdagende en afwisselende functie dus. Het is van belang dat je analytisch bent ingesteld. Uiteraard is er nog genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. In deze functie ben jij voornamelijk zelfstandig aan het werk maar je werkt ook nauw samen met belanghebbenden. Je maakt deel uit van het salesteam.

De taken zijn als volgt:

 • Invulling geven aan onze internationale online strategie
 • Ontwikkelen van marketing materiaal volgens de huisstijl richtlijnen, zoals white papers;
 • Ontwikkelen van de content welke is afgestemd op de bedrijfsdoelen;
 • Ontwikkelen en beheren van de dagelijkse content creatie, redactie en promotie;
 • Bijhouden van de resultaten van elk content marketing initiatief;
 • Een grondig begrip van online benadering van prospects en klanten en ideeën over hoe dit samen met de areasalesmangers en account managers te implementeren en faciliteren;
 • Analyseren en adviseren over SEO / SEA;
 • Volg online trends en vertaal in content verbeteringen;
 • Onderhouden van de website;
 • Je organiseert beurzen, Webinars, virtual tours en virtual klantenmeetings;
 • Je begeleidt interne en externe fotografie.

Dit hebben we jou te bieden

Werken bij Tanis Food Tec en Orangeworks betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen of verder te specialiseren. Wij bieden jou een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Binnen ons team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak.

Daarnaast bieden we een marktconform salaris goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals carrièreontwikkeling, een collectief zorgplan en een bonusregeling.

Dit zijn wij!

Orangeworks is al ruim 50 jaar actief met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsmiddelenindustrie. Veel van de toegepaste onderdelen worden in eigen huis geproduceerd. Wij zijn gevestigd in een splinternieuwe, state of the art fabriek in Oss. In 2020 heeft Orangeworks Tanis Food Tec in Lelystad overgenomen.

Tanis Food Tec heeft 30 jaar wereldwijde expertise in het ontwikkelen van (maatwerk) oplossingen voor de zoetwaren, bakkerij, chocolade- en zuivel industrie. Afgelopen maand hebben wij in Lelystad ons Customer Experience center geopend. Onze installaties staan in meer dan 125 landen wereldwijd en onze omzet is meer dan 90% export.

Belangrijke kernwaarden voor ons zijn: kwaliteit, oplossingsgericht, creatief, initiatief en samen plezierig werken! Op dit moment hebben we meer dan 120 vaste medewerkers in dienst. Orangeworks is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil dat ook blijven doen. En daar hebben we jou voor nodig!

Jouw toegevoegde waarde

Het doel is om bij te dragen aan het positioneren van Tanis Food Tec en Orangeworks en het activeren van (potentiële) klanten. Je bent fulltime beschikbaar. Idealiter zul je wekelijks 3 dagen werkzaam zijn bij Tanis Food Tec in Lelystad en 2 dagen bij Orangeworks in Oss.

Dit staat op je cv:

 • Afgerond HBO diploma, bij voorkeur in de richting van marketing of communicatie;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een technisch bedrijf of B2B;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met social media en website beheer;
 • Goede kennis van tools voor website-analyse (bijv. Google Analytics, WebTrends).


Word jij onze nieuwe collega?

Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier of mail naar hrm@orangeworks.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze HR Business Partner Sanne Hendriks op 06-45684133.