Werken bij

Hey Koekiemonster! Trek in een leuke job?

Start je droombaan bij Tanis Food Tec

Elke werkdag ervoor zorgen dat onze klanten de heerlijkste lekkernijen kunnen maken. Klinkt als een droombaan? Is het ook! En het mooiste: bij Tanis Food Tec kan die droom werkelijkheid worden.

Via onze machines helpen we onze klanten -waarvan zich zo’n 95% buiten Nederland bevindt- bij het maken van heel veel lekkers. Van stroopwafels tot noga en al het smakelijks ertussenin. Met zo’n 55 collega’s ontwerpen, produceren en leveren we hoogwaardige machines en procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie.

Stuk voor stuk zijn onze (en wie weet straks wel jouw) collega’s experts in hun vakgebied. Professionals die de nieuwste technieken toepassen, die elkaar aanvullen en scherp houden. En die daarbovenop ook nog eens heel betrokken en collegiaal zijn. Onze kracht zit namelijk vooral in onze mensen. Daarom juichen we eigen inbreng alleen maar toe, want alleen zo bereiken we elke dag weer een resultaat om je vingers bij af te likken.

Voordelen

Dit zijn de koekjes van ons eigen deeg:

  • Innoveren zit in onze genen;
  • We bieden volop doorgroeimogelijkheden, alleen zo komen we samen verder;
  • We hebben altijd oog voor elkaar, tijdens werktijd en daarna;
  • Natuurlijk krijg je een koekje bij je koffie en thee;
  • We houden het lekker informeel en zeggen ‘jij’ en ‘je’;
  • Binnen onze mensgerichte bedrijfscultuur blijven we altijd betrokken.

Collega’s delen hun ervaringen

Carlita - Medewerker Service

Carlita - Medewerker Service

“Wil je onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf? Bij Tanis Food Tec ben je aan het juiste adres! In ons groeiende bedrijf staat de mens -jij en ik- altijd centraal. Want TFT is als werkgever zeer begaan met alle medewerkers. Dat zie je terug in de vele doorgroeimogelijkheden en dat merk je aan de oprechte interesse voor jou als individu, zowel zakelijk als privé.

TFT staat dus écht voor haar mensen en laat dat intern én extern duidelijk merken. Daarom zijn wederzijds respect en zero tolerance voor elke vorm van discriminatie belangrijke waarden. Met een relatief klein bedrijf hebben we inmiddels wereldwijde bekendheid. Dat is heel mooi, want iedere medewerker is zo een belangrijk onderdeel van de innovatie. Dat maakt TFT een unieke en fijne werkgever.”

Onze vacatures

Wat kan jij betekenen voor Tanis Food Tec?

Wil jij een energiek steentje bijdragen aan het succes van TFT? Bekijk hier onze vacatures en wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!