Werken bij

Een Lelystads bedrijf met grote internationale impact. Dat is Tanis Food Tec. Met onze machines worden de heerlijkste lekkernijen gemaakt. Van stroopwafels tot noga. Wist je trouwens dat 95% van onze klanten buiten Nederland zit? Met zo’n 55 medewerkers werken wij iedere dag aan het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige machines en procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie.

Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en de nieuwste technieken toepassen. Onze kracht zit in onze mensen, de onderlinge betrokkenheid is groot. Dat is wie wij zijn en alleen op deze manier bereiken wij het beste resultaat. Eigen inbreng stimuleren wij alleen maar.

Voordelen

  • Innoveren: dat zit in onze genen.
  • Oog voor elkaar: ja, natuurlijk.
  • Doorgroeimogelijkheden: alleen zo komen we verder.
  • Gezellig team: ook na werktijd.
  • Koffie en thee: standaard met een koekje erbij.
  • Informeel: zeg maar gewoon je en jij.
  • Betrokken: wij noemen dit een mensgerichte cultuur.

Collega’s delen hun ervaringen

Carlita - medewerker Service

Carlita - medewerker Service

Als je onderdeel wilt zijn van een dynamisch bedrijf dan zit je bij ons op het goede adres. Ook al is het een groeiend bedrijf, de mens blijft bij ons centraal staan. Een werkgever die begaan is met haar medewerkers, veel doorgroeimogelijkheden biedt en die niet alleen zakelijk geïnteresseerd is in de medewerkers maar ook privé. Tanis Food Tec staat voor haar personeel en uit dit ook naar buiten toe.

Respect voor elkaar en zero-tolerance voor discriminatie zijn belangrijke waarden. Het moois is dat wij met een relatief klein bedrijf wereldwijde bekendheid hebben. Het maakt het uniek, omdat iedere medewerker onderdeel wordt gemaakt van de innovatie.

Onze vacatures

Wil jij jouw energie inzetten bij Tanis Food Tec? Bekijk hier onze vacatures!